Fastighetsägare eller bostadsrättsförening

Som fastighetsägare eller boende i en bostadsrättsförening är det både smidigt och även smart ur ett ekonomiskt perspektiv att göra gemensamma inköp av exempelvis bredband, digital-tv eller telefoni.

Fördelarna är många. När en fastighetsägare eller förening gör kollektiva inköp erbjuds ofta rabatterade priser på produkterna och tjänsterna. Som ägare är det också skönt att ha en överblick över vilka tjänster och kostnader de olika hushållen har. Dessutom ökar boendestandarden och därmed även värdet på fastigheten.

Läs mer om gruppavtal här.

Utöver gruppavtal går det som fastighetsägare att beställa helhetslösningar som underlättar allt från tvättstugebokningar till trygghetstjänster med larm och övervakning. Tack vare Internet of Things utvecklas allt fler möjligheter inom fastighetsautomation. Det möjliggör bland annat att du som fastighetsägare kan kontrollera styrning och optimering av el, vatten och värme – vilket betyder att du sparar både pengar och minskar miljöpåverkan.

Läs mer om dessa lösningar här.

Villaägare

Som villaägare är chansen stor att du har många elektroniska enheter som kräver internetanslutning, t ex TV-apparater, datorer, surfplattor, högtalare och även mobiltelefoner som kopplar upp sig på husets internetuppkoppling. Fiber är det alternativ som erbjuder både tillräcklig kapacitet för att förse samtliga elektroniska enheter med stabil internetanslutning och hög kvalité.

Här kan du läsa mer om fördelarna med att använda fiber som villaägare.