Sök
Installera WiFi i din jacuzzi eller ditt spabad

Installera WiFi i din jacuzzi eller ditt spabad

Wifi i spabad

Det blir allt vanligare att husägare köper jacuzzis, spabad och badtunnor till sina fastigheter så att de kan njuta av ett varmt, avslappnande bad precis när det känner för det. Dagens spabad är riktigt lyxiga, enkla att ta hand om och dessutom oftast ganska snygga så att de inte förstör trädgårdens utseende.

Dessutom är de allra flesta bad utrustade med alla möjliga produkter för maximerad bekvämlighet, för att inte tala om alla extraprodukter man kan köpa till. En av de senaste produkterna som man kan köpa till sitt spabad är en WiFi-dosa så att du kan koppla upp dig på ditt nätverk och exempelvis lyssna på musik, titta på film eller bara slösurfa medan du badar.

Köp ett kvalitativt bad

För att du ska kunna installera WiFi i ditt spabad eller din jacuzzi behöver du köpa ett kvalitativ och modernt bad från en seriös återförsäljare. Exempelvis är Pentland Spabad i Helsingborg experter på allt som har med jacuzzi och spabad att göra. Dessutom erbjuder de stora bad som rymmer flera personer med alla massagefunktioner och bekvämligheter man förväntar sig.


Därför kan vi tipsa om att boka en visning av deras bad i deras showroom som ligger strax utanför Helsingborg.

OBS! Eftersom badtunnor i regel är gjorda i trä och saknar elektronik kan man oftast inte koppla WiFi till dem. Istället får man nöja sig med det vanliga 4G-nätet via sin mobila enhet.

Enkelt att installera WiFi

För att installera WiFi i sitt spabad eller sin jacuzzi behöver man köpa till en så kallad WiFi-modul som snabbt och enkelt installeras i badet. För mellan 2 000 och 3000 kronor kan du utrusta ditt bad med en WiFi-mottagare som du ansluter till ditt nätverk för att sedan kunna njuta av höghastighetsinternet medan du badar. 

Har du ditt spabad på ett lantställe eller vid en sommarstuga där det är dålig 4G-nät så är detta att rekommendera då du får en mycket mer stabil uppkoppling via WiFi, framför allt om fastigheten har fiber.

Jacuzzi eller spabad?

Vi förstår att det kan vara förvirrande att förstå skillnaden mellan ett spabad och en jacuzzi, men svaret är faktiskt väldigt enkelt. Det är ingen skillnad alls på ett spabad och en jacuzzi. Namnet jacuzzi är ett varumärke och det första företaget att utveckla spabad för privat bruk. Därför är det idag många som blandar ihop termerna.

Senaste kommentarer